Ligstoelsessies 2020

 
 
 
 
 
 
 
 
poster-ligstoelsessies

Ligstoelsessies

 
 

Met veel enthousiasme presenteert het Kamerorkest van het Noorden het programma van de Ligstoelsessies 2020! Speciaal aangepast aan de situatie rondom corona, een intieme muziekervaring waarbij jij je op een ligstoel kunt laten meevoeren in de wonderschone klanken van klassieke muziek. Laat je meevoeren in een reis door verschillende stadia van de klassieke muziekgeschiedenis (waar klassiek niet altijd zo klassiek is, en waar geschiedenis niet zó historisch is) zonder zelfs maar uit jouw ligstoel te komen.
In de ‘Ligstoelsessies’ spelen leden van het orkest de mooiste solo’s, duo’s, trio’s en strijkkwartetten in Het Paleis op vijf zondagmiddagen. Het publiek heeft niet alleen de rol van de eenvoudige luisteraar. In plaats daarvan heeft het ook de mogelijkheid om de uitvoering in verschillende richtingen te sturen door middel van persoonlijke inbreng, waardoor elk concert een unieke ervaring wordt.
I Leun – covid-proof – achterover, relax en bestel je favoriete drankje op de muziek van Di Lasso, Bach, Mozart, Beethoven, Shostakovich, Kurtág en nog veel meer!

Ligstoelsessie 1.0 - How to give birth to a string quartet
Ligstoelsessie 2.0 - What’s better than a bach suite?
Ligstoelsessie 3.0 - Telemann’s travels
Ligstoelsessie 4.0 - Grand hotel, Kurtàg Signs, games & messages
Ligstoelsessie 5.0 - The ‘lowest’ conversations with the greatest fun
Ligstoelsessie 6.0 - Beethoven has a birthday (still), but what happened before him?

Scroll to Top