En toen werd het stil…

Helaas hebben wij onze tournee met Genesis niet af kunnen maken. Het was een abrupt einde aan een prachtig project waar we met veel plezier aan gewerkt hebben. Veel dank aan iedereen die betrokken was bij Genesis, en vooral aan Guus Kuijer. Het was een feest om met hem te werken. En we feliciteren hem van harte met met het winnen van de Constantijn Huijgensprijs 2020.

Gedurende de Corona-crisis hebben we veel tijd gehad om na te denken en we borrelen van de ideeën. Helaas hebben we een negatief advies gekregen van de Kunstraad op onze aanvraag voor structurele subsidie, maar we zijn samen met andere instellingen die ook nul op het rekest kregen, hard bezig om het tij te keren.
Lees de ingezonden brief in het Dagblad van het Noorden die we samen met het Peter de Grote Festival, het Luthers Bachensemble, Het Haydn Jeugd Strijkorkest, Noord Nederlands Orkest, Hanzehogeschool en Prins Claus Conservatorium schreven.

Maar er was ook goed nieuws! Altvioliste Luca beviel van een prachtige dochter en we hebben een online marketeer gevonden, Marleen Höster (CINEbeeld). Zij gaat ons de komende periode op projectbasis helpen met online promotie en daar zijn we superblij mee.

Wij hebben ontzettend veel zin om weer aan de slag te gaan, we kijken uit naar het moment waarop we weer met elkaar kunnen spelen.
Tot heel snel!

Music: Mozart’s Divertimento in F Major
Video credits: CINEbeeld